eng  mk  alb

НОВ ИЗБОР НА ФУРНИРИ ОД ЕГЗОТИЧНИ ДРВА ВО САЛОНОТ НА ДИЗАЈН ФАНТАЗИЈА

Веќе од 2004-тата година ДИЗАЈН ФАНТАЗИЈА е постојан увозник на ДАНЗЕР, реномиран германски проиводител на дрвени фурнири, поради што нашите потрошувачи во секое време можат да сметаат на најразлични видови фурнири, започнувајќи од традиционалните: даб, бука, цреша, јавор, јасен, костен, орев. Од сега, во ДИЗАЈН ФАНТАЗИЈА се употребуваат и егзотичните фурнири: махагони, венге, палисандер, абоносово дрво, зебрано... и сл. Со природните фурнири мебелот на ДИЗАЈН ФАНТАЗИЈА добива на квалитет и оригиналност што се две категории особено значајни, денес, за секое современо производство на мебел.